Bransjenyheter

Monteringsinstruksjoner for sammenleggbare Adirondack-stoler

2022-10-14

 Sammenleggbar Adirondack stolMonteringsveiledning

Vi setter kvalitet, lang levetid og kundetilfredshet foran noe annet. Dette er bevist av vår bransjeledende designfilosofi, materialinnhenting og kvalitetssikringsmetoder, klassens beste garantier og forpliktelse til utførelse, og til og med vårt stadig bredere utvalg av bestillingsalternativer tilgjengelig for deg.


Når du kjøper utemøblene våre, kjøper du kvalitet. Vi satser på kvalitet og dekorerer ditt friluftsliv med produkter av høy kvalitet. YMOUTDOOR-leverandører HDPE-tømmer er overlegen både tre- og plastmaterialer, og det er perfekt for utemøblene dine. Vårt trelast er fullstendig værbestandig, og i motsetning til tre vil det ikke sprekke eller råtne. Dens tetthet og Color-Stay-teknologi gjør den også overlegen plast, da den ikke vil falme eller splittes i solen. tilbringe tid med familie og venner, detteAdirondack stoltilbyr komfort og stil for enhver opplevelse. Vennligst følg installasjonsprosedyren for å nyte hele produktet.

Hvis du trenger å se produktdetaljene, vennligst klikk

A SETE 1 STKBRYGGLENE1 PC

BARMLENE - VENSTRE1 PCDARMLENE - HØYRE1 PC

EFORBEN - VENSTRE1 PC                                                FFORBEN - HØYRE1 PC

GFORSTYR1 PC                                                            H SETEBESTEL1 PC

IGLIDEFLY2PC

1,6" SKRU 4 STK 2,6" BÆREBOLT 4 STK

1,97" BÆREBOLT 4 STK 1,6" BOLT 2 STK

3,3" BÆREBOLT 2 STK

LÅSMUTTER 10STK SKIVE 10STK 



TRINN 1:

Afest armlenet til benet med 2,6" vognbolt, installer skiven og deretter mutteren. Fest benet til setet med 2,6" vognbolten, installer skiven og deretter mutteren.

Ikke stram for mye. Gjenta for den andre siden. Sett inn de rustfrie stålpinnene (âAâ),Pinnene kan fjernes for å brettes, Trekk ut pinnene når det er nødvendig å folde sammen stolen.



STEG 2:

Fest glidestykket til setet ved hjelp av 2,6" vognbolt, installer skive og deretter mutter. Ikke stram den for mye. Fest støtte mellom setet med 1,6" bolt.





TRINN 3:

Hold ryggstøtten på plass og installer 1,97" vognbolt gjennom pivot. Ikke stram for mye.â Aâ. Hev armlenet på plass og installer bolten i forhåndsborede hull.

A Installer deretter skive og muttere. Gjenta for den andre siden. Hold ryggstøtten på plass og monter 1,97" vognbolt gjennom dreietappen Ikke stram for mye.

Pass på at de forhåndsborede hullene i ryggstøtten og armlenet er på linje. â Bâ installer 3,3" vognbolt.

Gjenta for den andre siden.

Installer deretter skive og muttere.

Ikke stram for mye.


TRINN 4:

Installer fremre støtte, og installer deretter 1,6"-skruen ved å bruke Phillips-skrutrekkeren for å feste.

Sluttproduktet brettes sammen for oppbevaring.






AreAdirondack stolerkomfortabel
Adirondack stolerer optimalisert for å gi ergonomisk komfort. Derfor er stoleryggene bratte og vinklede. Kombinert med romslige armlener og et dypt, vinklet sete, vil en av disse garantert bli den nye favoritt terrassestolen som alle vil like.

DeAdirondack stoler motstandsdyktig
Vi designer og bygger produktene våre for å vare i generasjoner, ikke bare i et par år. Uavhengig av tresort eller alternative materialer som brukes i konstruksjonen av dinAdirondack stolvalgfritt, vær trygg på at den vil klare alt fra regnskyll til ond vind med letthet. Ved å påføre beis på nytt eller legge til en slikk maling i årene som kommer, kan du forlenge levetiden på kjøpet ytterligere.

Hvordan rengjør du en Adirondack-stol
Adirondack stolerkan vanligvis rengjøres med såpe og vann. Det er best å gjøre dette en gang i uken eller så for å sikre at utemøblene dine ser like gode ut som nye.





Hvordan iAdirondack stolveier
Den omtrentlige vektkapasitetsgrensen vil variere avhengig av typenAdirondack stoldu bestemmer deg for å bestille. Vår sammenleggbare klassikerAdirondack stolprodukter, for eksempel, kan støtte opptil 300 pund.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept