Lokale nyheter

Det siste haugfundamentet til binhai-utvekslingen til Hangyong multipellinje ningbo fase I-prosjektet ble fullført

2022-06-17

Hangzhou-ningbo motorvei dobbeltlinje Binhai Junction er den største maritime utvekslingen under bygging i Asia og et av nøkkelprosjektene i Hangzhou-Ningbo dobbeltlinjeprosjekt. Det er 1745 borede peler, 17 undersjøiske rørledninger som oljerørledning, naturgass, 500 kV-kabel og jintang-broen.

x

Byggeområdet til prosjektet er hovedsakelig offshore strand og grunt hav, hvor vannstanden er for grunt til å bruke skip til oppstilling. Vi endret havområdet til landområde for bygging ved å bygge en stålbukkbro.

I det prefabrikerte sentrum av prosjektet er rader og rader med store strukturer som måler 3,2 meter høye og 16,3 meter brede og veier 1800 tonn klare til bruk. Snart vil disse store gutta bli bygget for å bære bjelker på bjelker gjennom JQ1800-typen "Yue Hai" bromonteringsmaskin, som er den første uavhengige forskningen og utviklingen av Kina og den største brobyggingsmaskinen i verden for tiden.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept